Arnesos, collars i corretges per a gossos.

Els arnesos, collars i corretges Bub’s per a gossos es fabriquen al nostre país i estan fetes a mà amb material antial·lèrgic i suau, unions termo-soldades i amb cosits reforçats.

És molt important que aquests productes siguin resistents perquè estan sotmesos a moltes estrebades i friccions amb l’entorn, i això fa que, a vegades, ens decantem per productes fabricats amb materials massa durs i pesants sense tenir en compte la nostra comoditat i, sobretot, la del nostre millor amic pelut. Cal trobar un equilibri entre resistència i comoditat que nosaltres hem trobat amb aquesta marca.

Escollir un arnès, una corretja o un collar específic depèn de molts factors. Com ara el tipus de gos, la seva actitud, la capacitat de maneig del passejador, l’estètica, etc. Per exemple, un arnès de colors vistosos que contrastin amb el color del pèl del gos ens pot ajudar a veure’l de lluny o a trobar-lo en el cas que entri a dins un camp. Les corretges llargues són ideals per a gossos tranquils perquè puguin gaudir de més llibertat, també són ideals per a gossos de treball en disciplines com Mantrailing, detecció, etc. En canvi, les corretges d’entre 120 i 300 cm estan més indicades en entorns urbans, per a gossos en edat de creixement o en procés d’educació.

Per a més informació, pots posar-te en contacte amb nosaltres a través de WhatsApp, trucant al +34 677 469 388 o omplint el nostre formulari de contacte.

També pots contactar amb nosaltres a través de les xarxes socials Instagram Facebook. Segueix-nos i comparteix!