El nostre servei d’assessorament nutricional per a gossos i gats és fruit de tot el treball que hem fet a Empordà Caní per aprendre realment com són aquestes dues espècies, com és el seu metabolisme, el seu sistema digestiu…

L’origen d’aquestes inquietuds són els problemes que vam tenir amb els nostres propis gossos quan els hi donàvem el menjar que ens recomanaven els veterinaris, que per descomptat era pinso extrusionat. Per aquest motiu ens vam dedicar a buscar veterinaris nutricionistes, però no en vam trobar. Degut a aquest desengany vam començar a estudiar nutrició canina i felina i així és com vam poder conèixer autèntics veterinaris nutricionistes de tot el món. Tot el que vam aprendre era pràcticament el contrari del que fins ara ens havien dit els veterinaris convencionals. De tot això ja en fa molts anys i ara som especialistes en nutrició natural canina i felina, premsada en fred o crua.

A Empordà Caní t’explicarem com han sobreviscut aquestes dues espècies durant més de 30.000 anys, com s’han alimentat i com s’haurien d’alimentar.

Alimentar a la teva mascota no és el mateix que donar-li menjar. A part de servir un menjar nutritiu i adequat a la seva espècie, també ha de ser adequat a la seva raça i a la salut particular de cada individu tenint en compte al·lèrgies i altres patologies. Per això és tan important saber, en cada cas, quin menjar és el més adequat, quan s’ha de servir i com ho hem de fer.

Servei per a gats i gossos sans i sense malalties.

En aquest servei t’assessorem perquè puguis oferir una alimentació natural i similar al que ells menjarien en estat salvatge, sense alterar el seu sistema digestiu, el seu sistema immune i el seu metabolisme en general. D’aquesta manera aconseguim millorar i allargar la vida de les nostres mascotes reduint el risc de torsió d’estómac, el temps de digestió, el carrall a les dents, la mala olor de la boca, la quantitat d’excrements, el risc de malalties cròniques com otitis, problemes a la pell i el pèl, fongs, problemes articulars… I sempre en contacte amb nosaltres per fer-ne un seguiment, sigui presencialment o via whatsapp, correu electrònic o telefònicament.

Servei per a gats i gossos amb patologies.

En aquest cas tenim el suport i el seguiment de l’equip de veterinaris nutricionistes naturals de Naturavetal que, amb els resultats de totes les proves i diagnòstics realitzats pel vostre veterinari de confiança, preparem una dieta, o un programa de recuperació, per poder ajudar nutricionalment a la teva mascota a curar o minimitzar la patologia. I a més ho fem amb una dieta natural que no li produeixi nous problemes en el futur i que visqui més sana, feliç i amb una energia excel·lent!

Hi ha patologies que fan que el procés sigui lent i amb un llarg seguiment, però nosaltres t’acompanyarem fins al final i viurem junts aquest procés que és tan bonic i satisfactori quan s’obtenen els resultats.

Per a més informació, pots posar-te en contacte amb nosaltres a través de WhatsApp, trucant al +34 677 469 388  o omplint el nostre formulari de contacte. També pots contactar amb nosaltres a través de les xarxes socials Instagram i Facebook.

Contacte

+34 669 465 618 - Arnau

  Informació bàsica sobre el tractament de dades (Reglament UE 2016/679 i LO 3/2018)
  Responsable del tractamentDebora Aguilar Cabello.
  FinalitatOferir i gestionar els nostres productes i/o serveis, facturació, publicitat.
  LegitimacióConsentiment obtingut de l’interessat. Execució del contracte de serveis.
  DestinatarisLes dades no seran comunicades a tercers, llevat que ho exigeixi una llei o sigui necessari per complir amb la finalitat del tractament (transport de mercaderies, emmagatzematge de dades, etc.)

  Drets dels usuaris

  Els interessats tenen dret a exercir el dret d’accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició, enviant una sol·licitud a la nostra adreça.

  Termini de conservació de les dades

  Mentre es mantingui la relació comercial o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals.

  Informació addicional

  Pots consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de privacitat.
  Blog Botiga online Educació i ensinistrament Servei d'assessorament Perruqueria canina