Aquest és el blog de salut i alimentació natural canina i felina que la teva mascota vol que segueixis per millorar la seva salut de la manera més naturòpata.

En aquest espai informatiu hi pots trobar diferents entrades que anem publicant sobre alimentació natural, salut, higiene i tota mena de trucs i consells per a millorar la relació que tens amb la teva mascota. També aprofitem aquest espai per publicar les activitats que organitzem i els esdeveniments interessants on assistim per tal de compartir les nostres experiències amb tu.

Empordà Caní som un centre de serveis canins i felins amb molts anys d'experiència en alimentació i tractaments naturals, educació i ensinistrament en positiu, correcció de conductes inadequades i tot el que cal per a tenir un gos o un gat ben equilibrat tant físicament com psicològicament.

També és molt important que tinguis en compte que tota la informació que publiquem en aquest blog ajuda a millorar la salut de la teva mascota de forma natural amb productes sense conservants, colorants ni additius, que serveixen per prevenir possibles malalties. Però en cas de patir problemes de salut és important, i recomanem, que visitis el teu veterinari de confiança i segueixis el tractament mèdic prescrit.

Per a més informació, pots posar-te en contacte amb nosaltres a través de WhatsApp, trucant al +34 677 469 388 o omplint el nostre formulari de contacte.

També et pots subscriure al nostre Butlletí electrònic per mantenir-te informat per correu electrònic, o pots seguir-nos i contactar amb nosaltres a través de les xarxes socials Instagram i Facebook. Segueix-nos i comparteix!