ELS MÉS VENUTS

NOVETATS

PRODUCTES EN OFERTA

VEURE TOTES LES OFERTES

CATEGORIES DE PRODUCTE

ELS MÉS VENUTS

NOVETATS

PRODUCTES EN OFERTA

VEURE TOTES LES OFERTES

CATEGORIES DE PRODUCTE

MARQUES

Productes naturals per a gossos i gats

Botiga online de productes naturals d’alimentació, salut, higiene, accessoris i complements per a gossos i gats

Empordà Caní és una empresa local naturòpata de Torroella de Montgrí, especialitzada en serveis canins i productes naturals per a gossos i gats.

Aquí hi trobaràs productes d’alimentació 100% naturals, amb matèries primeres de qualitat i produïts amb processos de fabricació que mantenen totes les seves propietats nutritives de forma natural. Sense la necessitat d’afegir-hi additius per millorar-ne el gust, l’aspecte i el contingut nutricional.

També disposem de productes d’higiene i salut que també són totalment naturals, amb matèries primeres de qualitat i sotmesos a un procés de fabricació sostenible i sense additius químics.

Les joguines, accessoris i complements són fabricades amb materials resistents, duradors i atòxics, i amb la textura adequada segons l’ús que se n’hagi de fer.

Tots els productes són adequats per a cada espècie i específics per a cada necessitat segons l’edat i el tamany.

Hem habilitat aquesta botiga online per poder arribar a tots aquells propietaris i propietàries, de cans i felins, que es preocupen pel benestar de les seves mascotes, i que no ens poden venir a veure a la nostra botiga local. D’aquesta manera poden comprar els nostres productes i rebre’ls còmodament a casa.

També oferim la possibilitat de comprar online i passar a recollir la comanda al nostre local. D’aquesta manera s’estalvia temps i diners, ja que aquest servei és totalment gratuït i no hi han despeses d’enviament. A més, es pot gaudir dels nostres descomptes i promocions online.

Si vols estar al dia de totes les nostres ofertes i novetats, tant de serveis canins com de productes naturals, subscriu-te al nostre butlletí electrònic o segueix-nos a través de les xarxes socials Instagram i Facebook.

Per a més informació, pots posar-te en contacte amb nosaltres a través deWhatsApp, trucant al +34 677 469 388  o omplint el nostre formulari de contacte