Consells per cuidar el teu gos durant les vacances d’estiu

Consells per cuidar el teu gos durant les vacances d’estiu

El gos és un membre més de la família, i no hi ha res més bonic que passar les vacances amb família. Per aquest motiu, Empordà Caní et volem donar uns quants consells i recomanacions per cuidar el teu gos durant les vacances d’estiu perquè tot surti perfecte.

Si tens la intenció de viatjar, el millor que pots fer pel benestar del teu gos és emportar-te’l amb tu, ja que així estarà amb la seva família i això li agrada i el fa sentir bé. Però has de saber que, per alguns gossos, pot arribar a ser molt estressant això de passar uns dies fora de casa, lluny del seu territori i de la seva zona de confort, i ho poden passar malament. Si el teu gos és un d’aquests casos, et recomanem donar-li, uns dies abans i durant les vacances, el Naturavetal Canis Extra Calma i Relaxa (Nervis sans). Aquest suplement alimentari l’ajudarà a gestionar tot aquest estrès i a gaudir de les vacances amb vosaltres.

Quan es tracta d’alimentació, sempre és millor evitar els canvis bruscos, ja que poden provocar rebuig, diarrea, malestar… als gossos. Si a casa alimentes al teu gos amb llaunes de menú o de carn pura, o pinso Naturavetal, durant el viatge és millor no canviar la dieta. En canvi, si el teu gos està acostumat a alimentar-se amb la dieta barf de Squeaky Foods i no tens la possibilitat de transportar i mantenir el menjar en fred, la millor opció és alimentar-lo amb les llaunes de menú complet Naturavetal. També, si necessites continuar entrenant el teu gos o ensenyar-li a comportar-se en aquests dies especials fora de la rutina habitual, hi ha un ventall de snacks molt gran que també poden ser molt útils perquè s’entretingui sol una bona estona.

A vegades, per l’estrès o per curiositat, beuen aigua salada o mengen coses del terra, i això també els hi pot provocar diarrea. Per aquest motiu també és molt recomanable donar-los el granulat de pastanaga, que talla la diarrea de forma ràpida i natural.

Tant si vas de viatge com si et quedes a casa, sempre hi ha un moment per fer una escapada a la platja, senderisme a la muntanya o excursions al bosc. Has de saber que les altes temperatures de l’estiu també afecten el rendiment i a la resistència del teu gos. Per aquest motiu és imprescindible disposar sempre d’aigua, si és fresca molt millor, per oferir-li en qualsevol moment que ho necessiti. Per transportar i per servir l’aigua, disposem de diferents estris pensats i dissenyats expressament per a aquestes situacions, i pots escollir l’opció que més et convingui.

Una altra manera molt efectiva de refrescar el teu gos, tant a la platja com d’excursió, és mullar-li les parts del cos on no els toca el sol, com la panxa, les aixelles, les plantes dels peus i sota la boca i el pit. El pèl sec fa de protector tèrmic i, per tant, és molt millor no mullar-lo a les zones exposades al sol. L’aigua és molt bona conductora de la calor i, si es mullen els pèls de sobre l’esquena on toca el sol, la calor es transmet fins a l’arrel del pèl augmentant perillosament la temperatura corporal de l’animal. També existeixen protectors solars per a gossos com l’esprai condicionador Nogga biphasic classic line.

El bàlsam per a coixinets també és un producte molt important i que sempre recomanem portar-lo a sobre a l’estiu. Perquè si has de fer una llarga excursió o passar moltes hores a la platja, el bàlsam li protegirà els coixinets dels peus per evitar que es facin ferides amb la sorra o el terra cremant, i que així pugui seguir el ritme de les vacances.

Un altre problema habitual dels gossos que van a la platja, és la irritació dels ulls per culpa de l’aigua salada o per la sorra que s’aixeca amb el vent, i això també els hi passa a les orelles. En aquests casos el Canis Extra Cura d’ulls i el Canis Extra Cura D’oïda són de gran ajuda per hidratar, netejar i cuidar.

Si portes el gos lligat a la platja o al riu, et recomanem que utilitzis una corretja resistent i engomada perquè no rellisqui si es mulla.

No t’oblidis dels mosquits i d’altres paràsits com les paparres i les puces, que són els principals enemics del teu gos a l’estiu, i li poden comportar greus problemes de salut. Recorda sempre posar-los la pipeta repel·lent per protegir-lo o fer servir un esprai antiparasitari com el Canis Extra. A més, també tenim un esprai d’entorn antiparasitari que serveix per protegir-te a tu també, ja que permet desparasitar les zones comunes que comparteix el gos amb la teva família, com el sofà, la caravana o el cotxe.

Per acabar, si el teu gos és delicat de pell, posa-li de tant en tant, un esprai de Minerals o el xampú més adequat per a ell, tant pot ser l’antiparasitari de Naturavetal com el seu xampú i bàlsam habitual de Nogga.


Si tens algun dubte abans d’anar de vacances, pots contactar amb nosaltres a través de WhatsApp, trucant al +34 669 465 618 o omplint el nostre formulari de contacte. També et pots subscriure al nostre Butlletí electrònic per mantenir-te informat per correu electrònic, o pots seguir-nos i contactar amb nosaltres a través de les xarxes socials Instagram i Facebook. I, per descomptat, ens pots venir a veure sempre que vulguis a la nostra perruqueria de Torroella de Montgrí!

>> Subscriu-te al nostre butlletí electrònic! <<