El servei d’educació i ensinistrament en positiu d’Empordà Caní satisfà la necessitat de tenir un gos educat i obedient, tant a casa com al carrer, sense maltractar ni tiranitzar la mascota. El nostre especialista, Arnau Noguer, és l’encarregat de dur a terme aquest servei.

Tenir un gos equilibrat millora de manera molt satisfactòria la qualitat de vida de l’animal i els seus propietaris. Per aquest motiu és important establir unes pautes de conducta que han d’assumir les dues parts per tal de mantenir una bona convivència i harmonia dins i fora de casa. No només hem d’educar a la nostra mascota, nosaltres també hem d’aprendre a comunicar-nos amb ella.

A Empordà Caní treballem a partir de les pautes naturals de la teva mascota, les seves capacitats cognitives i els seus estats emocionals per tal d’aconseguir una vida en harmonia dins de la nostra societat. Això ho aconseguim complint els 5 pilars fonamentals que formen la nostra filosofia de treball entre propietari i mascota: La confiança, el suport, el respecte, la motivació i la comunicació.

La nostra filosofia de treball està enfocada a establir una confiança mútua, demostrant i creant respecte mutu, i ajudant a l’animal en tot moment dins una atmosfera de motivació. Per la força mai et guanyaràs el seu respecte! Una de les principals eines que el propietari aprendrà és entendre el seu llenguatge corporal per tal de mantenir una comunicació oberta i fluida amb la seva mascota. Aconseguint així una perfecta cooperació entre gos i guia, que donarà com a resultat un fantàstic equip que ens permetrà treballar conjuntament a un nivell superior en qualsevol lloc i en qualsevol moment i situació.

Per a més informació, pots posar-te en contacte amb nosaltres a través de WhatsApp, trucant al +34 669 465 618  o omplint el nostre formulari de contacte.

També pots contactar amb nosaltres a través de les xarxes socials Instagram i Facebook.

Gremi d’ensinistradors canins professionals

Número d’associat: 1426/2022

Normativa i codi ètic del gremi

Ensinistrament Caní a Domicili

Servei d’educació i ensinistrament a domicili amb la presència i participació dels propietaris.

Enfocat a facilitar als propietaris les eines i recursos necessaris per relacionar-se correctament amb la seva mascota.

Ensinistrament Especial per Cadells

Ensinistrament especial per cadells enfocat a la seva adaptació a la família i a la llar. Servei particular i a domicili.

Ensinistrament Especial per Adopcions

El servei d’ensinistrament caní especial per adopcions consisteix a adaptar al gos a la seva nova llar i a la seva nova família.

Arnau Noguer Calabús


Entrenador i educador en positiu de gossos adults i cadells i especialista en correcció de comportaments inadequats.

La meva manera de treballar està inspirada amb la metodologia de la Monique de Roeck, aplicant les mateixes bases per tenir una agradable i harmònica vida amb el gos.

Per comunicar-nos correctament amb el nostre gos, hem de parlar el seu idioma i aprendre’l bé.

L’Arnau va ser alumne de la Monique Roeck, considerada una de les millors ensinistradores del món, i des d’aleshores mantenen un contacte continu que els permet compartir experiències i ampliar els seus coneixements.

Arnau Noguer Calabús - Educació i ensinistrament caní en positiu