Ensinistrament especial per a cadells

Ensinistrament caní especial per cadells

Servei, particular i a domicili, d’ensinistrament especial per cadells enfocat, principalment, a la seva adaptació a la família i a la llar.

Amb aquest servei, els propietaris aprenen els diferents tipus d’alimentació i com influeix en la seva conducta, quines necessitats d’higiene requereix segons la seva raça i quins instints seran més forts i caldrà canalitzar a través de l’ensinistrament per evitar conductes destructives o angoixants. A més, els propietaris també aprenen a utilitzar el menjar diari per evitar conductes com l’ansietat per separació, a utilitzar les joguines interactives i els tipus de snacks per rosegar que existeixen i els seus beneficis.

El cadell aprèn ordres bàsiques (seu, terra, vine aquí i a no estirar la corretja) i també a gestionar els motivadors, com per exemple les joguines d’ensinistrament i els premis.

Es tracta d’un paquet d’ensinistrament pensat per ajudar als propietaris a preparar el camí, en tots els aspectes, per tenir una vida tranquil·la i agradable amb el nou membre de la família, des del principi fins al final.

350 €
(350 € + quilometratge)
7 sessions
1 hora per sessió

 

Contacte

+34 669 465 618 - Arnau

També pots contactar amb nosaltres a través de Facebook, Instagram o omplint el següent formulari de contacte:

  Informació bàsica sobre el tractament de dades (Reglament UE 2016/679 i LO 3/2018)
  Responsable del tractamentDebora Aguilar Cabello.
  FinalitatOferir i gestionar els nostres productes i/o serveis, facturació, publicitat.
  LegitimacióConsentiment obtingut de l’interessat. Execució del contracte de serveis.
  DestinatarisLes dades no seran comunicades a tercers, llevat que ho exigeixi una llei o sigui necessari per complir amb la finalitat del tractament (transport de mercaderies, emmagatzematge de dades, etc.)

  Drets dels usuaris

  Els interessats tenen dret a exercir el dret d’accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició, enviant una sol·licitud a la nostra adreça.

  Termini de conservació de les dades

  Mentre es mantingui la relació comercial o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals.

  Informació addicional

  Pots consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de privacitat.