Ensinistrament especial per adopcions

Ensinistrament caní especial per adopcions

El servei d’ensinistrament especial per adopcions està preparat per fer el procés d’adaptació a la nova llar i a la nova família molt més lleuger i agradable per a tots. En aquesta sèrie de sessions, els nous propietaris aprendran a crear un bon vincle amb el gos i les bases per a un futur agradable i respectuós per a les dues parts.

Aquest servei comença a la protectora, entre tres i quatre setmanes abans que vagi a viure a la nova llar. Durant aquest període es treballen les bases per a tenir un bon vincle i, progressivament, es va portant a l’animal al seu nou entorn, la seva nova casa, i se li va presentant a la seva nova família amb qui haurà de conviure i a les noves persones i animals amb qui haurà de compartir experiències futures.

Després de l’adaptació inicial, comença el procés d’educació i ensinistrament a casa. En aquesta fase es treballen aspectes importants com l’obediència, les coses que es poden fer a casa i les que no, el reconeixement del seu nou entorn més proper, la socialització amb els nous veïns humans i canins, etc. A més, els propietaris també aprenen a educar al nouvingut de la manera més adequada al seu cas en particular i el ritme que cal seguir.

500 €
(500 € + quilometratge)
10 sessions
1 hora per sessió
inclou seguiment via WhatsApp

 

Contacte

+34 669 465 618 - Arnau

També pots contactar amb nosaltres a través de Facebook, Instagram o omplint el següent formulari de contacte:

  Informació bàsica sobre el tractament de dades (Reglament UE 2016/679 i LO 3/2018)
  Responsable del tractamentDebora Aguilar Cabello.
  FinalitatOferir i gestionar els nostres productes i/o serveis, facturació, publicitat.
  LegitimacióConsentiment obtingut de l’interessat. Execució del contracte de serveis.
  DestinatarisLes dades no seran comunicades a tercers, llevat que ho exigeixi una llei o sigui necessari per complir amb la finalitat del tractament (transport de mercaderies, emmagatzematge de dades, etc.)

  Drets dels usuaris

  Els interessats tenen dret a exercir el dret d’accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició, enviant una sol·licitud a la nostra adreça.

  Termini de conservació de les dades

  Mentre es mantingui la relació comercial o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals.

  Informació addicional

  Pots consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de privacitat.