Joguines per a educar i ensinistrar gossos | Mossegadors i pilotes.

Les joguines Julius K9 que oferim en aquesta secció són ideals per a educar i ensinistrar gossos perquè són fabricades amb materials resistents i duradors, atòxics i de tacte suau per a la boca del gos. A més, ajuden a enfortir les mandíbules, a eliminar la tosca de les dents, i a millorar el mal alè.

Les joguines enforteixen els vincles entre el gos i el guia, sigui el seu amo o l’educador. A més, són una eina perfecta per als guies de gossos policia o empreses de seguretat, guies de gossos de treball esportiu en les disciplines de Mantrailing, detecció, RCI o qualsevol altre tipus d’ensinistrament o disciplina esportiva canina.

Aquestes joguines s’utilitzen principalment com a recompensa i per a motivar el gos jugant a estirar un per cada costat. D’aquesta manera el gos se sentirà feliç d’aprendre amb nosaltres perquè li donem un reforç positiu en comptes d’un càstig disciplinari. I així és com s’aconsegueixen els bons resultats i com ens agrada fer-ho a Empordà Caní, educant sempre en positiu!

Per a més informació, pots posar-te en contacte amb nosaltres a través de WhatsApp, trucant al +34 677 469 388 o omplint el nostre formulari de contacte.

També pots contactar amb nosaltres a través de les xarxes socials Instagram Facebook. Segueix-nos i comparteix!