– La teva perruqueria canina naturòpata –

A la perruqueria canina d’Empordà Caní de Torroella de Montgrí som especialistes en higiene i manteniment natural per garantir el benestar de la teva mascota. El nostre servei ofereix perruqueria canina comercial i tractaments 100% naturals amb banys d’ozono-teràpia i xampús especialitzats per a cada tipus de pell i pèl, que ajuden a prevenir i a curar diferents malalties relacionades amb la falta d’higiene. La nostra especialista, Deborah Aguilar, és l’encarregada de dur a terme aquest servei.

La falta d’higiene, a part de problemes de salut, també provoca problemes de convivència, i això pot afectar negativament a la relació entre el gos i la resta de la familia. A Empordà Caní t’assessorem sobre la millor manera de mantenir les necessitats higièniques de la teva mascota per tal de millorar la seva qualitat de vida i la de tots els que han de conviure amb ella.

Deborah Aguilar Cabello


Entrenadora i perruquera canina especialitzada en higiene, manteniment i tractaments naturals per la pell.

Qualsevol gos, sigui quina sigui la seva mida, pelatge o condició, necessita una cura específica adaptada a les característiques del seu pèl.

És molt important que el gos aprengui a tenir paciència i seguretat sobre la taula de treball i dins la banyera. Per aquest motiu, a la primera sessió ens hem de presentar i deixem que faci una inspecció visual i d’olors de tot l’entorn de treball i, tot seguit, li presentem els utensilis que utilitzarem durant la sessió, deixant que els olori perquè els reconegui quan arribi el moment d’utilitzar-los. D’aquesta manera fem que l’animal es prengui la sessió com un joc perquè tot el procés sigui positiu i agradable.

L’ofici de perruquera canina és dur, però sempre ens compensa un petonet, una mirada d’agraïment dels nostres peludets o el simple fet que ens donin la poteta.

Deborah Aguilar Cabello - Servei de perruqueria canina a Torroella de Montgrí

Coneixes el nostre programa de manteniment?

El nostre programa de manteniment consisteix en un registre de sessions programades adaptades a les necessitats del teu gos.

Programes disponibles:

 • Cita programada cada 15 dies per raspallar i desllanar.
 • Cita programada cada 4 setmanes per a gossos de pèl llarg.
 • Cita programada cada 6 setmanes per a gossos de pèl arrissat.
 • Cita programada cada 8 setmanes per a gossos amb subcapa.

Avantatges:

 • El teu gos gaudirà d’una pell i un pèl més saludable, sense nusos i en perdrà menys quantitat. També millorarà la seva olor corporal.
 • Revisió contínua que ajudarà a prevenir malalties relacionades amb la pell
 • Comoditat i estalvi econòmic per a tu.

Per a més informació, pots posar-te en contacte amb nosaltres a través de WhatsApp, trucant al +34 677 469 388  o omplint el nostre formulari de contacte.

També pots contactar amb nosaltres a través de les xarxes socials Instagram i Facebook.

Contacte

Truca a la perruqueria (+34 677 469 388 - Deborah)

  Informació necessària per demanar hora:

  Informació bàsica sobre el tractament de dades (Reglament UE 2016/679 i LO 3/2018)
  Responsable del tractamentDebora Aguilar Cabello.
  FinalitatOferir i gestionar els nostres productes i/o serveis, facturació, publicitat.
  LegitimacióConsentiment obtingut de l’interessat. Execució del contracte de serveis.
  DestinatarisLes dades no seran comunicades a tercers, llevat que ho exigeixi una llei o sigui necessari per complir amb la finalitat del tractament (transport de mercaderies, emmagatzematge de dades, etc.)

  Drets dels usuaris

  Els interessats tenen dret a exercir el dret d’accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició, enviant una sol·licitud a la nostra adreça.

  Termini de conservació de les dades

  Mentre es mantingui la relació comercial o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals.

  Informació addicional

  Pots consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de privacitat.
  Blog Botiga online Educació i ensinistrament Servei d'assessorament Perruqueria canina