Política de privacitat

QUI ÉS EL RESPONSABLE DEL TRACTAMENT DE LES DADES?

Responsable: Identitat: DEBORA AGUILAR CABELLO – CIF: 45481634P
Adreça postal: Plaça del lledoner 6, Torroella de Montgrí 17257 (Girona)
Telèfon: +34 677 469 388
Correu electrònic: info@empordacani.cat

 

¿AMB QUINA FINALITAT TRACTEM LES SEVES DADES PERSONALS?

A DEBORA AGUILAR CABELLO tractem la informació que ens faciliten els interessats per tal de dur a terme els serveis contractats, facturar aquests serveis així com facilitar als interessats informació dels serveis que ofereix l’empresa.

A continuació, incloem les principals finalitats que hem identificat:

 • Compliment d’obligacions legals.
 • Gestió de la contractació de productes o serveis oferts per alguna empresa, inclòs venda a distància i gestió d’enviaments i devolucions.
 • Crear i gestionar un compte personal amb registre únic perquè sigui utilitzat en l’adquisició de productes i serveis oferts a la web de l’empresa.
 • Canalitzar les sol·licituds d’informació, suggeriments i reclamacions de clients per a la seva gestió i resolució.
 • Realitzar perfils i anàlisi sobre el comportament dels nostres clients en usar la nostra web o aplicacions, però només si vostè ens dóna el seu consentiment.
 • Mantenir-lo informat, sobre els nostres últims productes, ofertes, oportunitats, etc. Els canals que utilitzem habitualment són: correu electrònic, correu postal, telèfon, SMS, missatge Push, però només si vostè ens dóna el seu consentiment.

 

QUANT TEMPS CONSERVAREM LES SEVES DADES?

Les dades personals proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial amb el client i, en tot cas, durant el període que la normativa exigeixi en cada cas.

 

QUINA ÉS LA LEGITIMACIÓ PER AL TRACTAMENT DE LES DADES?

La base legal per al tractament de les seves dades personals és el mateix consentiment exprés de l’interessat per al tractament de les seves dades.

Per al tractament de la seva informació personal ens basem en la legitimació per diversos motius:

 • Per al compliment d’un contracte i / o relació comercial.
 • Per al compliment de diferents obligacions legals.
 • Per interès legítim, per exemple, per motius de seguretat, prevenció de el frau, per millorar els nostres serveis i productes a través d’estudis de mercat, o per gestionar les sol·licituds, consultes o possibles reclamacions que poguessin sorgir.
 • Amb el seu consentiment, per exemple, per a l’enviament d’ofertes personalitzades de l’empresa.

 

A QUINS DESTINATARIS ES COMUNICARAN LES DADES?

Si vostè ens ha donat el seu consentiment, la informació que ens facilita es comunicarà, en els casos en què sigui necessari, a terceres parts per poder prestar-li el servei sol·licitat, per exemple, transport i lliurament, sistemes de pagament, etc.

Així mateix, hi ha empreses que ens presten un altre tipus de serveis com són: tecnologia de la informació (emmagatzematge i processament de la informació), serveis de seguretat, serveis financers, serveis d’auditoria, etc.

Aquestes terceres parts només tenen accés a la informació personal que necessiten per dur a terme aquests serveis. Se’ls exigeix ​​que mantinguin en confidencialitat la seva informació personal i no poden utilitzar-la de cap altra manera que la que els hem demanat.

En tots els casos, l’empresa assumeix la responsabilitat per la informació personal que ens faciliti, i sol·licitem a aquelles empreses amb les quals compartim la seva informació personal que apliquin el mateix grau de protecció de la informació que nosaltres.

Així mateix, la seva informació personal estarà a disposició de les administracions públiques, jutges i tribunals, per a l’atenció de les possibles responsabilitats nascudes del tractament.

 

TRANSFERÈNCIA INTERNACIONAL

La informació personal que recollim resideix a Espanya. No obstant, en certs casos, es contracten serveis auxiliars en mode Cloud Computing a USA, realitzant transferències internacionals de dades. Aquestes transmissions de dades estan emparades en les Clàusules Contractuals Tipus de protecció de dades adoptades per la Comissió Europea, de conformitat amb el procediment d’examen a què es refereix l’article 93, apartat 2 de l’RGPD.

 

QUINS SÓN ELS DRETS QUE TÉ QUAN ENS FACILITA DADES?

. Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre si a DEBORA AGUILAR CABELLO estem tractant dades personals del seu interès, o no.

. Els interessats tenen dret a accedir a les seves dades personals així com sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, a sol·licitar la seva supressió quan, entre altres motius, les dades ja no siguin necessaries per a les finalitats per a les quals van ser recollides.

. En determinades circumstàncies, els interessats podran sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades i en aquest cas únicament es conservaran per l’exercici o la defensa de les reclamacions.

. En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la situació particular, els interessats podran oposar-se al tractament de les seves dades. DEBORA AGUILAR CABELLO deixarà de tractar les dades, excepte motius legítims imperiosos o l’exercici o la defensa de possibles reclamacions.

. Així mateix, l’informem que té dret a demanar la portabilitat de les seves dades personals.

. Per exercir els drets anteriors, s’haurà de posar en contacte amb DEBORA AGUILAR CABELLO. Mitjançant el correu electrònic info@empordacani.cat o per correu postal a l’adreça Plaça del lledoner 6, Torroella de Montgrí 17257 (Girona), indicant quin dret s’exerceix i adjuntant còpia del seu DNI.

. Qualsevol persona té dret a presentar una reclamació a l’Autoritat de Control en cas que consideri que no ha obtingut satisfacció en l’exercici dels seus drets.

 

COM HEM OBTINGUT LES DADES?

. Les dades personals que tractem a DEBORA AGUILAR CABELLO procedeixen del consentiment exprés del client.
. Les categories de dades que es tracten són:

 • Dades d’identificació.
 • Adreces postals o electròniques
 • Informació comercial 

. No es tracten dades especialment protegides.