A Empordà Caní oferim diferents serveis d’assessorament per ajudar-te a prendre la decisió més correcta en alguns aspectes importants per a la salut dels gossos i també relacionats amb la convivència entre el gos i la seva família humana. El nostre especialista, Arnau Noguer, és l’encarregat de dur a terme aquest servei.

Per a més informació, pots posar-te en contacte amb nosaltres a través de WhatsApp, trucant al +34 677 469 388  o omplint el nostre formulari de contacte. També pots contactar amb nosaltres a través de les xarxes socials Instagram i Facebook.

Assessorament nutricional per a gossos i gats.

Aprèn a alimentar correctament a la teva mascota! Servei d’assessorament enfocat a facilitar als propietaris els coneixements necessaris per alimentar correctament a la seva mascota. Servei personalitzat i adequat a cada cas.

Assessorament de raça.

Quina raça és la més adequada per a mi i el meu nucli familiar? Servei d’assessorament enfocat a ajudar-te a escollir la raça de gos que millor s’adapti a les teves necessitats. Servei personalitzat i adequat a cada cas.

Assessorament d’adopció.

Vols adoptar un gos? Nosaltres t’acompanyem en aquest procés i t’assessorem a l’hora d’escollir el millor candidat que s’adapti a les teves necessitats. A més, t’explicarem els passos a seguir perquè el procés d’adaptació sigui un èxit rotund. Servei personalitzat i adequat a cada cas.

Assessorament de compra.

Vols comprar un cadell de raça? Empordà Caní t’assessorem perquè tinguis els coneixements necessaris per saber quins requisits han de complir els centres de cria i, així, comprar un gos amb la tranquil·litat de saber que estàs en un centre que respecta els animals i treballa per mantenir la genètica de la raça en les millors condicions.