A Empordà Caní oferim diferents serveis d’assessorament per ajudar-te a prendre la decisió més correcta en alguns aspectes importants per a la salut dels gossos i també relacionats amb la convivència entre el gos i la seva família humana. El nostre especialista, Arnau Noguer, és l’encarregat de dur a terme aquest servei.

Per més informació, pots contactar amb nosaltres per telèfon, a través de Facebook i Instagram o omplint el nostre formulari de contacte.

Assessorament nutricional per a gossos i gats.

Aprèn a alimentar correctament a la teva mascota! Servei d’assessorament enfocat a facilitar als propietaris els coneixements necessaris per alimentar correctament a la seva mascota. Servei personalitzat i adequat a cada cas.

Més informació

Assessorament de raça.

Quina raça és la més adequada per a mi i el meu nucli familiar? Servei d’assessorament enfocat a ajudar-te a escollir la raça de gos que millor s’adapti a les teves necessitats. Servei personalitzat i adequat a cada cas.

Més informació

Assessorament d’adopció.

Vols adoptar un gos? Nosaltres t’acompanyem en aquest procés i t’assessorem a l’hora d’escollir el millor candidat que s’adapti a les teves necessitats. A més, t’explicarem els passos a seguir perquè el procés d’adaptació sigui un èxit rotund. Servei personalitzat i adequat a cada cas.

Més informació

Assessorament de compra.

Vols comprar un cadell de raça? Empordà Caní t’assessorem perquè tinguis els coneixements necessaris per saber quins requisits han de complir els centres de cria i, així, comprar un gos amb la tranquil·litat de saber que estàs en un centre que respecta els animals i treballa per mantenir la genètica de la raça en les millors condicions.

Més informació