Vols saber quina és la raça més adequada per a tu?

A Empordà Caní et podem ajudar a escollir la raça de gos més adequada per a tu i el teu nucli familiar. Aquest servei d’assessorament consisteix a analitzar les teves necessitats, les teves limitacions i el teu estil de vida de manera que tota aquesta informació ens indiqui quina és la raça de gos més adequada en tots els sentits.

Factors com el caràcter, el nivell d’energia, el tipus de pèl, la mida del gos o les seves necessitats de manteniment, cures, etc. poden fer que la convivència amb el gos sigui tot un èxit o un autèntic fracàs. Cal trobar un equilibri on el propietari i la seva mascota es retroalimentin de manera que l’experiència de vida sigui positiva per les dues parts. Una simbiosi on es satisfacin mútuament les necessitats de cada una de les parts implicades. Perquè a part de saber què esperes d’un gos, també has de tenir clar què li pots aportar.

El gos pot ser aquella peça que et falta per acabar de completar la teva felicitat, però també pot ser un problema si no tens en compte les característiques de la seva raça.

Amb la nostra experiència i el coneixement de la gran quantitat de races que existeixen, et podem garantir que trobarem aquella més adient per a tu. Sempre n’hi ha una!

El servei d’assessorament de raça es pot complementar amb el servei d’assessorament per comprar un cadell i amb el servei d’ensinistrament per a cadells.

Preu del servei:

75 €

Per a més informació, pots posar-te en contacte amb nosaltres a través de WhatsApp, trucant al +34 677 469 388  o omplint el nostre formulari de contacte. També pots contactar amb nosaltres a través de les xarxes socials Instagram i Facebook.

Contacte

+34 669 465 618 - Arnau

  Informació bàsica sobre el tractament de dades (Reglament UE 2016/679 i LO 3/2018)
  Responsable del tractamentDebora Aguilar Cabello.
  FinalitatOferir i gestionar els nostres productes i/o serveis, facturació, publicitat.
  LegitimacióConsentiment obtingut de l’interessat. Execució del contracte de serveis.
  DestinatarisLes dades no seran comunicades a tercers, llevat que ho exigeixi una llei o sigui necessari per complir amb la finalitat del tractament (transport de mercaderies, emmagatzematge de dades, etc.)

  Drets dels usuaris

  Els interessats tenen dret a exercir el dret d’accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició, enviant una sol·licitud a la nostra adreça.

  Termini de conservació de les dades

  Mentre es mantingui la relació comercial o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals.

  Informació addicional

  Pots consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de privacitat.
  Blog Botiga online Educació i ensinistrament Servei d'assessorament Perruqueria canina