Vols adoptar un gos?

El servei d’assessorament per a l’adopció d’Empordà Caní consisteix a acompanyar-te durant tot el procés d’adopció d’un gos per ajudar-te a escollir el candidat que millor encaixi a les teves necessitats i requisits. A més, t’ajudarem a completar tots els tràmits i t’explicarem els passos a seguir perquè el procés d’adaptació sigui totalment satisfactori per al teu nucli familiar i per a l’animal.

Per poder dur a terme aquest servei d’assessorament, primer hem d’analitzar les teves necessitats, les teves limitacions i el teu estil de vida de manera que tota aquesta informació ens indiqui quin és el candidat de gos més adequat en tots els sentits.

Factors com l’edat, el caràcter, el nivell d’energia, la mida del gos, el seu estat físic i les seves necessitats de manteniment i cures, etc. poden fer que la convivència sigui, o no, satisfactòria. Cal trobar un equilibri on el propietari i la seva mascota es retroalimentin de manera que l’experiència de vida sigui positiva per les dues parts. Una simbiosi on es satisfacin mútuament les necessitats de cada una de les parts implicades. Perquè a part de saber què esperes d’un gos, també has de tenir clar què li pots aportar. Per aquest motiu hem de tenir clar el teu ritme de vida, capacitat econòmica i altres factors que puguin permetre o limitar la teva capacitat per mantenir i tenir cura de certs candidats a adoptar. Per posar un exemple, adoptar un gos malalt o amb problemes físics és un gest molt noble per la teva part, però has de tenir en compte que aquest animal pot requerir medicació, cures i visites constants al veterinari, i això no tothom s’ho pot permetre, sigui econòmicament o per falta de temps per dedicar-li.

El gos pot ser aquella peça que et falta per acabar de completar la teva felicitat, però també pot ser un problema si no sou compatibles l’un a l’altre.

Amb la nostra experiència com a ensinistradors et podem garantir que trobarem el candidat perfecte per a tu. D’aquesta manera viuràs una experiència inoblidable a més de solidària.

El servei d’assessorament per a l’adopció es pot complementar amb altres serveis d’assessorament i el servei d’ensinistrament especial per adopcions.

Preu del servei:

75 €

Per a més informació, pots posar-te en contacte amb nosaltres a través de WhatsApp, trucant al +34 677 469 388  o omplint el nostre formulari de contacte. També pots contactar amb nosaltres a través de les xarxes socials Instagram i Facebook.

Contacte

+34 669 465 618 - Arnau

  Informació bàsica sobre el tractament de dades (Reglament UE 2016/679 i LO 3/2018)
  Responsable del tractamentDebora Aguilar Cabello.
  FinalitatOferir i gestionar els nostres productes i/o serveis, facturació, publicitat.
  LegitimacióConsentiment obtingut de l’interessat. Execució del contracte de serveis.
  DestinatarisLes dades no seran comunicades a tercers, llevat que ho exigeixi una llei o sigui necessari per complir amb la finalitat del tractament (transport de mercaderies, emmagatzematge de dades, etc.)

  Drets dels usuaris

  Els interessats tenen dret a exercir el dret d’accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició, enviant una sol·licitud a la nostra adreça.

  Termini de conservació de les dades

  Mentre es mantingui la relació comercial o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals.

  Informació addicional

  Pots consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de privacitat.
  Blog Botiga online Educació i ensinistrament Servei d'assessorament Perruqueria canina