Vols comprar un cadell de raça?

Amb el servei d’assessorament d’Empordà Caní et podem ajudar a trobar el millor criador per comprar un cadell de gos d’una raça concreta.

Trobar un bon criador especialista en la raça que busques no és gens fàcil. Existeixen gran quantitat de granges de cria indiscriminada i centres canins que venen els animals com si fossin una simple mercaderia. Sense tenir en compte la salut física i mental dels cadells ni dels seus pares, i això sempre acaba comportant problemes de salut, genètics i de comportament (entre d’altres). A més, aquests animals es solen entregar sense papers o, si en tenen, són un engany i no garanteixen l’autenticitat de la raça.

Comprar un bon exemplar val diners, però a la llarga et surt més econòmic que comprar un gos amb problemes. I cal tenir en compte que aquest criador porta anys i anys de dedicació treballant la socialització, a anar amb cotxe, transportin, terra, asfalt, xapes de ferro, gespa, globus, tenint cura de la camada i els pares, pagant veterinaris, etc. Tot això no es treballa a les granges on tenen els cadells en palots de plàstic i sense els pares.

Un bon criador estima els seus animals, els cuida i es preocupa pel seu benestar fins i tot després de vendre’ls, aplica una separació progressiva dels pares i dels germans, i no t’entregarà cap dels seus exemplars si considera que no ets apte per tenir-lo. Els bons criadors, a més, treballen per millorar la raça i saben escollir els pares perquè la camada surti en les millors condicions.

Si vols aconseguir un bon exemplar de raça i, a més, contribuir positivament a millorar el món caní, pots comptar amb la nostra llarga experiència i coneixement de races i criadors.

El servei d’assessorament per comprar un cadell es pot complementar amb altres serveis d’assessorament i el servei d’ensinistrament per a cadells.

Preu del servei:

75 €

Per a més informació, pots posar-te en contacte amb nosaltres a través de WhatsApp, trucant al +34 677 469 388  o omplint el nostre formulari de contacte. També pots contactar amb nosaltres a través de les xarxes socials Instagram i Facebook.

Contacte

+34 669 465 618 - Arnau

  Informació bàsica sobre el tractament de dades (Reglament UE 2016/679 i LO 3/2018)
  Responsable del tractamentDebora Aguilar Cabello.
  FinalitatOferir i gestionar els nostres productes i/o serveis, facturació, publicitat.
  LegitimacióConsentiment obtingut de l’interessat. Execució del contracte de serveis.
  DestinatarisLes dades no seran comunicades a tercers, llevat que ho exigeixi una llei o sigui necessari per complir amb la finalitat del tractament (transport de mercaderies, emmagatzematge de dades, etc.)

  Drets dels usuaris

  Els interessats tenen dret a exercir el dret d’accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició, enviant una sol·licitud a la nostra adreça.

  Termini de conservació de les dades

  Mentre es mantingui la relació comercial o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals.

  Informació addicional

  Pots consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de privacitat.
  Blog Botiga online Educació i ensinistrament Servei d'assessorament Perruqueria canina